På Jakt etter stemningen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

På jakt etter stemningen
det bitte bitte lille
som løfter deg
et bitte bitte lite steg fram.

På jakt etter stemningen
et bitte bitte lite håp
om og finne
en bitte bitte liten lykke.

På jakt etter stemningen
en bitte bitte liten glede
som gir lykke
til den som måtte være til stede.

av Marit Irene Jensen.