Det regner i mitt hår

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det regner i mitt hår
samme hvor i verden jeg går
en sølepytt og et blad
høstens farger gjør meg så glad.
I nattens måneskinn
kommer tåka sigende inn
og når det gryr av dag
solen varmer
og gir velbehag.

av Marit Irene Jensen.