Regnbuen fanget vår gate

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Regnbuen fanget vår gate i natt
fanget den inn i sin favn
Rød-rosa skyer på himmelen går og
sender små kjærlighets piler.

Som et lyn hun blir truffet i hjertet
hun ser skjønnheter komme og gå
Det er en annen som har funnet regnets skatter
og den lykken som vår bue gjemte på.

Neste gang du sender kjærlighetens piler
Husk da, vent på at jeg grytekanten når
Jeg vil finne lykken som du går og skjenker
når du litt på gryta heller ut en tår.

av Marit Irene Jensen.