Naturen gir
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHøsten tordner, regnet slår
Vinter,n stormer, is vi får
Våren kommer, med sin knopp
Sommer,n varmer så vår kropp.
Høsten tordner, regnet slår
Vinter,n stormer, is vi får
Våren kommer, med sin knopp
Sommer,n varmer så vår kropp.