Måneskinn

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det er noe vakkert høyt der oppe
Stjernehimmel lyser klart
og den største av dem alle
er et tegn fra våres far
Han vil be oss se mot himmelen
noe vakkert skal snart skje
det er jorda som skal skygge for
den månen som vi ser
Måneskinn, mystikk, magi
drømmer haster fort forbi
Trollbundet står jeg alene i natten
og ser på den reneste eventyrskatten.

av Marit Irene Jensen.