Farvel Lille Engel

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Farvel lille Engel
vi ser du er trett
sliten av smerter
dette er ikke lett.

Du ble ikke lenge
hos oss, her på jord
men alltid du minnes
av Far og av Mor.

av Marit Irene Jensen.