Hva preger oss

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

ImagesCALWUBT6.jpg

Når døden preger
den største delen
av livet vi skulle leve
Hva da?
Hvor blir gleden av ?
Gleden ved det å leve
Lykken som skulle fylle våre liv
Hvor er den?
Vi ble ikke født for å drepe
KOM LA OSS SAMMEN LEVE

av Marit Irene Jensen.