Ønsket om en Rallarhatt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En Rallarhatt
skulle jeg ønske meg.
For rallar gjør jeg
både dag og natt.

Ja, en rallarhatt
var det jeg skulle hatt.
Rallar dag og natt
uten rallarhatt.

av Marit Irene Jensen.