Mine Tårer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Mine tårer
kan fylle
en sjø til et hav
som vanner
din hage
der blomster gror.
De skinner
og gir
meg glede
slik som du
da du var
her til stede…

av Marit Irene Jensen.