Amors Piler

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Amors piler slo på tromme
Kjærlighetens prøve kom
Våre veier ble så krysset
Og vi knyttet andre bånd.

Amors piler lå i dvale
Men jeg tenkte ofte på
Hva hun gjorde denne jenta
Gjennom 40 lange år.

Amor spiller nå på fløyte
Og tar hele korpset med
Når til sommeren vi skal treffes
Håper jeg at det vil skje.

Amors piler jeg vil slippe løs
Jeg elsker deg min venn
Og håper at du rammes hardt
Og gir meg litt igjen

av Marit Irene Jensen.