Regnets Rytme

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Med regnets rytme
går jeg taktfaste skritt
den veien til lykken
som regnbuen har vist.

I enden av buen
en port det vil stå
Lykkeland venter
jeg skal gå dit nå.

Endelig fremme
ved porten jeg ser.
En lapp står på døren
og forteller meg mer.

Lykkeland stengte sin dør
i går kveld.
Så vennligst følg veien
som fører deg hjem.

Skuffet og sliten
jeg rusler tilbake
Aldri den fulle lykke
jeg får smake.

av Marit Irene Jensen.