Du kjempet i stillhetens time

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du kjempet i stillhetens time
gråt tårer som ingen så
Drømte en gang om å finne
en smertefri vei å gå.

Du kjempet i stillhetens time
tok varsomt imot en hånd
På ukjente stier du rusler
og knytter nå fredfulle bånd.

av Marit Irene Jensen.