Jeg ser du er trist

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg ser du er trist
jeg kjenner din smerte
jeg ser du gråter
jeg vet du har det vondt
jeg vil så gjerne trøste
Men finner ikke
ordene som passer
Jeg har følt det selv,
mange ganger
(Urettferdigheten,
tomheten, maktesløsheten )
men la tårene få komme
ta min hånd og vær min venn.

av Marit Irene Jensen.