Jeg kan ikke

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg kan ikke slippe
jeg vil ikke gå
jeg blir hos deg kjære
til natten faller på.

En stjerne på himmelen
forteller om deg
at nu er du hjemme
og lyser mot meg.

av Marit Irene Jensen.