Jeg vil rusle i regnbuens gate

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg vil rusle i regnbuens gate og
plukke stjernekyss som ligger på min vei
Jeg kjenner englestøvet falle på min kappe
der jeg står og speider etter deg.

I regnbuens gate, kan ingen, noen gang bo
der hersker den fullkomne lykke,
harmoni og indre ro.

Jeg tusler sakte videre
søker hell og lykke på min vei
kjenner vinden som tar tak
og fører meg ut i en eventyrnatt.

av Marit Irene Jensen.