Du kommer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Du kommer sigende
på dine myke tøfler
Stille og lydløst
brer du om meg
din luftige dyne.

Pakker meg inn
til jeg nesten forsvinner
Jeg elsker din trolldomskraft
når solen skinner
blir du igjen til gamle minner.
En tåkedott fra i går.


av Marit Irene Jensen.