Jeg er en dritt…

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg er en dritt
men det driter du i
Jeg er et null som
ingen bryr seg om.

Jeg lever livet
uten mål og mening
Jeg lever livet
Litt, sånn utenom

og er fornøyd
med det.

av Marit Irene Jensen.