Nattens Rytter

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Som en rytter til hest
Rir de nattens mørke
På stille søk, i ulendt terreng
En evig jakt etter bortkommen lykke
hvem er de der ute
som trenger følge hjem.

av Marit Irene Jensen.

welcome humans and animals!