Jeg er en Stjerne

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg er en stjerne
på livets himmel.

Lykken er kommet
min fremtid jeg ser.

Kjemper for rettferd
trivsel og hygge.

Den mørkeste skygge
la jeg fra meg et sted.

av Marit Irene Jensen.