Tusenbein

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tusen trær i skogen står
Under barken hjem vi får
Sopp og skogbunn smaker godt
Elsker det, det er helt topp
Nå skal vi tilbake vandre
Barbeint springer alle andre
En og en på føtter små
Ikke jeg, for jeg, jeg vil gå
Nyter plassen jeg har fått, her i skogen lever jeg godt.

MC900382576-150x150.jpg

av Marit Irene Jensen.