Innerst inne i hjertet mitt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

ImagesCABWV8OZ1-150x150.jpg

Innerst inne i hjertet mitt
vil det alltid finnes et rom som er ditt
rommet er fylt med minner om deg
minner og smerte de sliter i meg.
Langt der inne, innerst i mitt hjerte.

I hjertet mitt vil det alltid bo
en spire som ikke fikk sjanse til å gro
jeg likte deg godt det visste du jo
men tanken, den skremte oss begge to
Langt der inne, innerst i vårt hjerte.

Kjærlighet, lykke og glede i en fei
var ikke noe vi fikk på vår vei
Stiene skilles og vi med dem
kanskje en dag kan vi møtes igjen
Langt der inne, innerst i mitt hjerte.

av Marit Irene Jensen.