Et streif av sommer

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

893795 f120.jpg

Sommer
Naken hud i vann
Solen skinner
Marmorerte tanker
Surfer inn mot land.

Sommer
Naken hud i vann
Regnet spruter
Krystallklare dråper
blir fanget i en hand.

av Marit Irene Jensen.