Når alt blir til is

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

I min kropp er alt blitt til is
en is som ikke får smelte
den verner min sarte sjel
som brenner og lengter der inne.

Hjertet mitt banker og slår
forelskelser kommer, forelskelser går
Når solen varmer mitt bed
vil sjelen vanne mine blomster.

av Marit Irene Jensen.