Noen kommer, noen går

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Noen kommer, noen går
Lykken smiler der du trår
Kanskje finner du en venn
som vil elske deg igjen
Prinsessetittel kan du gi
der du går din kjærlighets sti.

av Marit Irene Jensen.