Jeg tok feil

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Som en nyttårsrakett han tar av og
sprer sin kunnskap
utover den stille forsamlingen.

Ordene hans treffer mer
enn de tomme veggene.
Som etter hvert får et preg
av at noen har vært til stede allikevel.

Hørt hans budskap om veien å gå
for å oppnå et innholdsrikt liv
Nøkkelord som nettverk,
visjoner og motivasjon
prøv og du skal se det virker.

I motsatt fall vil du oppdage,
som meg, at du har mistet noe viktig på veien.
Jeg tok feil dør,
til feil rom og
fant feil løsning
men en dag,
en dag finner jeg den dør
som er rett for meg.

av Marit Irene Jensen.