I Hjertet Mitt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

I232888710 10682 7-150x150.jpg

I hjertet mitt vil det alltid bo
et minne fra den gang, du lærte meg å tro
Tro på en verden som var vanskelig og vond
tro på den dag det ville vende om
At lykken ville komme det trodde du på
hva kunne det være du tenkte på nå
Hva var det så som skjedde på din vei
da du forlot dine venner og meg
På ny, banket sorgen hardt på min dør
og innerst i hjertet mitt, ligger minnet og blør
Jeg håper og håper, du snart kommer inn
som bris fra en vår vind du klemmer mitt kinn
Tårer fra øyne, de renner så ned
og river meg raskt inn i virkelighet
Borte er håpet, troen og gleden
borte er du, på din reise til freden.

av Marit Irene Jensen.