Velkommen

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det skjedde noe helt spesielt Onsdag kveld
et lite vidunder kom helt av seg selv
To øyne, to hender og føtter små
en nesetipp, og munn var det og
Ei lita jente på armen til mor
Lene Marie ble født til vår jord.

Vi ønsker deg lykke og hell på din vei
der ser vi at din storesøster passer på deg
med årene du vokser og blir hennes venn
ta vare på smilene og gled dere ved dem.

Når en gang i tiden du gammel er blitt
sett deg da ned litt og les dette dikt
Mimre så litt over det som har vært
sorger og gleder i rykende fart.

Kanskje du og har fått barnebarn selv
Og koser deg langt ut i seneste kveld.

av Marit Irene Jensen.