Et siste farvel

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

893794 f120.jpg

En krans med hvite liljer
et hjerte med to bånd
Vi savner deg du kjære
ville heller holdt din hånd.

Så synger vi en salme
og presten ber en bønn
Nå vil du hvile finne
vår tapre lille sønn.

Vi hvisker trist farvel til deg
og tørker tårer bort
Vi minnes alle sammen
at din tid gikk alt for fort.

av Marit Irene Jensen.