Et Øyeblikks Nytelse

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

624825 50.jpg

Jeg griper om deg
når du faller
faller stille, faller lett
ligger rolig, der på bakken
helt utrolig og perfekt.

Du griper om meg
når jeg springer
springer fort, jeg springer lett
følger sporene, på bakken
som en sporhund i affekt.

Vi griper varmen
i fra peisen
mater dompapen og meisen
snøen laver, folk de kaver
elsker været uansett.

av Marit Irene Jensen.