Hva er Sorg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

ImagesCA24OJLG-150x150.jpg

Sorg – et tap,
av noen du brydde deg om
Sorg – en lengsel,
etter den som har gått bort
Sorg – et savn,
som lenge vil tynge i din kropp
Sorg – fortvilelse,
over alt du ikke fikk sakt eller gjort
Sorg – en lettelse,
over at din venns smerter har tatt slutt.

Sorg – kan være gode minner,
som fyller din verkende kropp
Sorg – er noe man har for seg selv,
til man er klar for å dele den med andre
Sorg – er når andre ikke forstår,
hvor vondt du har det og kan gi deg trøst
Sorg – er som en orkan,
herjer din kropp og sjel og er vanskelig å stoppe.

av Marit Irene Jensen.