Jeg er her

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hvisk stille navnet mitt i mørket
Jeg er her, alltid nær deg.
Og tårene, la dem tørke.
Jeg kommer tilbake, jeg finner vei.

Du står der, ser i skyggene
Og leter etter noe lys.
Det lyset har vi inne i hjertene
Og det ble tent ved vårt første kyss.

Vinden blåser over fjellene
Den har jo slik natur.
Ikke bli skremt av lydene
Til våren som er forsinket men er på tur.

Du er ikke lenger alene
Sammen vil vi alltid forbli.
Og regnet, den kan bare renne
Jeg husker deg bare alltid blid.

Bekymringer er bare byrde
Og stormen forsvinner snart.
Og ingen her på jordet
Kan stoppe meg, kan senke min fart.

Du venter på det fine ordet
Når jeg uttaler ditt navn.
Og tankene strømmer i hodet,
Dem samles og blir til et savn.

Hvisk navnet mitt stille forsiktig.
Jeg vil høre det gjennom avstand og tid.
Og intet kan være mer viktig
Enn kjærlighet som kom til å bli.


av Sergey drugov (ris og ros)


avatar

Anonym feiging (a228f7203d)

for 10 sekunder siden
Poeng 0
kjempe bra
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.