Hvis jeg skulle...

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

                        Hvis jeg skulle
                        skrive det jeg
                           tenker nå
                      ville fingrene mine
                     blitt helt gule og blå
                      og uten noen pauser
                        ville det stå:
                        
                      Du er herlig og rå
                         søt og ærlig
                         kjekk og grei
                 rett og slett helt perfekt for meg
                           du lyser
                           du gleder
                         du trøster
                          du roser
                         du gir ut koser
                       du lærer meg mye
                       du viser jeg kan
                       du gir meg trygghet
                      når jeg er i din favn
                              du ler
                           du forteller
                           slår vitser
                            og noveller
                     men det viktigste av alt
                       du lar meg være din
                   og sette pris på hvert sekund
                  hvor jeg er en del av ditt liv!!

av Tullerose (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.