Drømmer
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDu er alene i at rom
Veggene kommer nærmere
Det blir vanskeligere å puste
Rommet blir mindre og mindre
Snart er du klemt sammen
Du er i sengen din
Båt, svett, redd og kald
Alt var bare en drøm
Du hører stemmer
De er inne i hodet
"Bare vet du,
Vi har deg snart".
Du våkner igjen
Endelig er du våken for nå
Eller er alt bare en drøm.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer