Jeg døde i dag

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg døde i dag.

Den delen som føler noe…
- for deg.

Sto der i regnet…
- alene, som alltid.

Du så det ikke…
- ikke en dag i våre liv så du det.

Mine øyne som hadde så mye skuffelse.
Så mye tristhet.
Jeg så meg selv falle…
- så på meg selv fra utsiden og inn på en måte.

Ned i løvet…
- det flotte fargerike løvet.

Som en grå stein falt jeg.

Jeg døde i dag....

Nei bare tulla jeg lever i dag og har det velig fint med masse porn og mye rart ok Kimmern koser seg med Marianne :D