Takk

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hva ville du gjort hvis jeg hvisket i ditt øre at jeg er blitt glad i deg?
Hva ville du gjort hvis jeg la meg inntil deg og sa jeg følte meg trygg der?
Hva ville du gjort hvis jeg holdt rundt deg og sa: "Jeg slipper deg aldri!" ?
Hva ville du gjort hvis jeg sa du vekker følelser i meg ingen har gjort før?
-at jeg føler meg vel i ditt selskap...?

Er det trygghet i kjærlighet?
Er det godt å føle savn?
Er det letingen som frister?
Er det varme i et favn?

Ville du gjort noe med vilje,
som ville fått meg til å gråte?
Ville du funnet det lett å tilgi,
hvis jeg gjorde det på samme måte?

Hvis jeg sa at jeg aldri vil glemme et sekund...
-ville du trodd meg da...?

For alle sekundene med deg vil leve evig i mitt minne.
Og når jeg er ensom og lei vil jeg lete og finne.

Du er lyset som lyser opp en mørk dag.
Du er varmen som omfavner meg når det er kaldt.

Takk.