Kan vi leve med det
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk Dypt i det mørke,
Der vannet var kaldt.
Der du gode sjel var så gråtkvalt..
Der alle drakk vannet fra dine øyne,
Men ingen forsto at det smakte salt.
I en verden, der ingen våget å se.
Der av dårskap vi vendte deg vår rygg.
-for vi var blinde,
Vi ville ikke se.
-og det er jo ingenting vi våger å gjøre noe med..
Kan vi leve med det?
- av Tullerose (ris og ros)
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer