Hvor er han?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hvor er han med øynene,
Som viser tillit og respekt.

Med det flotte skinnende smilet,
Og humøret som smitter.

Hvor er han som liker deg for den du er
Og ikke vil endre på noe ved deg.
Som ser opp til deg og er stolt av deg.
Han som får frem de beste sidene ved deg,
Som gjør deg stolt av den du er.

Hvor er han med meningene som han ikke viker unna
Selv om hans beste venn gjennom hele livet ikke deler de samme

Hvor er han som står for ting han sier,
Ikke lyver,
Og er der for deg.

Hvor er han som er øm og omsorgsfull,
Men også standhaftig og mann.
Han som vil beskytte deg til enhver pris.

Hvor er han som har en humor som gjennomsyrer alle dårlige dager.
Han som kan ta deg med på en kjøretur bare for å finne på noe,
Han som bestiller reiser og overrasker deg med en helgetur et sted.

Hvor er han som vil vise deg frem for verden selv når du er i joggebuksene dine,
Han som ser det vakre selv om det ikke er like vakkert hver dag.
Han som virkelig tar vare på deg når du er syk og ligger slått ut.

Han som legger igjen små romantiske gaver, innimellom, når han drar før deg på jobb.

Han som gir deg ømme kyss i panna.

Han som kommer hjem med blomster bare fordi han syns du fortjener det.
Han som gir av seg selv et hundre prosent,
Og som lar deg gi av deg selv et hundre prosent.

Han som gir deg lysten til å stå opp hver morgen,
Og lysten til å gå til sengs hver kveld.

Hvor er han?
©

Tullerose sine dikt