Cellen
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkHnin Kha Moe
(jeg skrev denne dikten i 1990, da jeg var i fengsel.)
Kvelden er fylt med kråker.
Solen som bare vil skinne sterkere
med sin kjente gullfarge
omfavner Mango treet
Vi må gå hver vår vei.
Om jeg akkurat nå kunne gå i gaten
hvor deilig hadde det vært.
For i dag
den siste lyden av Pelles søte armhule
legger meg i en pupp
Hvis hun ble med meg
skulle jeg hviske og tiske
det stikker inn i min kjell.
Den kvelden er fylt med kråkeboller og søte bestemødre.
- oversatt av Phyo.
- PDF: Fil:Cellen.pdf
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer