Ja gris og nei gris

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

JA GRIS OG NEI GRIS

Først tegnet Liv en Ja gris,
en riktig blid og glad gris.
Den smilte sånn at milevis
har ingen sett slik smilegris.

Så tegnet Liv en Nei gris
en riktig sur og lei gris
men også den er heldigvis
blitt nokså lik en heldig gris.

For Liv, hun er så morsom selv
at grisen smiler likevel.

Av Andre Bjerke



avatar

Anonym feiging (8d4363b465)

for 2 timer siden
Poeng 0

Til: Norske Dikt

Vdr. Gris

Vidunderlig rim

Dette må da forlenge grisens liv.

Selv nå i disse ribbetider.

MVH

ole Jo
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.