Alle hjerter -

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Alle hjerter straalte nys
ut sin sol mot sol og varme.
Det var en drøm om hete kys,
eventyr i hvite arme.

Og nu ligger gaten graa.
Ingen daad, som ildfuldt kræves!
Langsomt falder mørket paa.
Straaler hjertene forgjæves?