En passant

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Den lille gulltann i det hvite smil -
jeg så den gi et blink i solens lue.
Det var som om der sprang en gyllen pil
fra hennes lebers fine bue!

Det var som om der sprang en gyllen pil,
som sang imot mitt hjertes vegg her inne -
så hele hjertet tonet av et smil
fra en tilfeldig gatens kvinne!




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.