Hverdag

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

  Men ikke kan man leve støtt
  av kjærlighet og luft.
  Og intet kan det tjene til
  å rase mot fornuft.
  Vi måtte lyde slitets lov,
  hvis røst er kold og grov.

  En dag var somrens glede slutt,
  de frie dager endt.
  Vi kunne drømme, ganske visst,
  om det som hadde hendt -
  men verkstedbråk, maskinens larm
  gjør drømmen blek og arm.

  En dag var somrens glede slutt.
  En dag var somren slutt.
  Du drømte vel en gang iblandt
  om somren og din gutt.
  Men remmers virr og aksers hvin
  er ingen fiolin.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.