Søren Jaabæk
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkSaa tog du Orlov da tilsidst,
du gamle Merkesmand,
som stod saamangen Slagets Dag
i Brynje under Norges Flag
og kjæmped for dit Land.
Vor Tak, fordi du trofast var
ifra den første Færd!
En Tak for Strid med Seir og Saar!
- Og naar du nu til Hvile gaar,
saa giv til os dit Sverd.
- av Per Sivle.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer