HUN
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkav Georg Brandes.
Naar i min egen Sjæl jeg ser og svimmel
i Moderløshedens Dyb jeg nedad stirrer,
af Jammerkval mit hele Væsen dirrer
og Blikket søger mod en Himmelstrimmel.
Den Blaa, hvorved da mien Øjne dvæle,
det er din Aand, som lyser gennem Taager.
I den min Kummer sover; Haabet vaager
i denne Aand for to Sorgslagne Sjæle.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer