Til Læseren

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

av Claus Fasting

Min Læser! naar du hist og her
Den dyrekjøbte Gravskrift seer:
Den salig Herre var en Engel;
Saa viid, det er en Trykfeil blot,
Og at i den Sted burde staaet:
Den salig Herre var en Bengel.