Fire drambiter
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkFlere drukne i Finkel Aar om andet,
end i Vandet.
Tæm Lysten, naar den luer op i Barmen,
at ei den qvæler dig i sin Omarmen!
At gaae i Værtshuus ind, er ikke Sagen; men --
at komme ud igjen.
Kortenspil og Brændeviin
-- hver af disse
har tilvisse
været Mangen Mands Ruin.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer