Kategori:Allah
Fra Norske Dikt
Hopp til navigering
Hopp til søk
Allāhu Akbar (الله أكبر).
Sider i kategorien «Allah»
Denne kategorien inneholder kun følgende side.
1
15. Allah, hvorfor har du skabt mig