Kategori:Tortur
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkDikt om tortur, som i dag desverre er helt vanlig bak fasaden som presenteres på TV i NATO-land som Norge og USA.
Dikt om tortur, som i dag desverre er helt vanlig bak fasaden som presenteres på TV i NATO-land som Norge og USA.