Tortur-usa
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk som støt som ryster deg
som det brutale
ved det vitale
som det snikende
artsfatale
ødeleggende brune
totalitære slimet
som slår deg i svime
AH og Mussolinis time
svelges det i de tusen
søvnige sydenturhjem
på apatisk kanaltur