Kategori:Tortur

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Dikt om tortur, som i dag desverre er helt vanlig bak fasaden som presenteres på TV i NATO-land som Norge og USA.

Sider i kategorien «Tortur»

Denne kategorien inneholder kun følgende side.